Windigo namučio Na’Vi; G2 bolji od Fnatica

Windigo namučio Na’Vi; G2 bolji od Fnatica

U poslednje vreme retko koji igrač se nađe u sitaciji da parira S1mplu po kvalitetu, pa pored jučerašnjeg poraza, mladi poizon iz ekipe Windigo, prikazao nam je da jedan od najboljih mladih igrača na svetu.

Windigo je ekipa, koja u poslednje vreme igra sve bolje i bolje, a juče su nam to i dokazali, kada im je malo falilo da naprave ogromno iznenađenje i da pobede Na’Vi. U vom meču, mogl ismo da gledamo dve 3 mape, gde je svaka bila podjednako uzbudljiva. Prvi na red je došao Overpass, na kojem je bugarska ekipa slavila rezultatom 22-20, dok su dva već pomenuta igrača stigle do brojke od 40 fragova. Nakon toga usledio je Train, na kojem Na’Vi nije dozvolio protivnicima da nadoknade zaostatak kao na prvoj mapi, pa su slavili rezultatom 16-12, a s1mple i electronic su išli uz rame u rame po fragovima. Odlučujuća mapa bio je Dust 2, na kojem su produžeci zamalo izmakli Windigu. Bugari su imali prednost od 14-12, ali poslednje četiri runde su ipak pripale s1mple i ekipi, što im je donelo veoma važnu pobedu.

U drugom duelu grupe C, sastale su se sve ekipe, koje u poslednej vreme prikazaju jako promelnjivu formu. Dok je fnatic skoro igrao finale StarSeries i-lige, G2 i dalje pokušava da se uigra sa osveženim sastavom. Ovo je bio okršaj u kojem je bilo realno da gledamo sve 3 mape, ali G2 je ipak bio taman toliko bolji, da pobedi u dve mape. Na Nuku, jaka CT strana, osigurala im je pobedu od 16-12, dok su na Infernu to ostvarili tek nakon produžetaka. Za G2 ovo je veoma važna pobeda, da povrate samopouzdanje, nakon malo lošijeg prikaza tokom turnira u Šarlroi, dok Fnatic ne bi smeo sebi da dozvoli da se nađu na četvrtoj poziciju, koja bi ih već za dva dana poslala kući.

Related Articles