LoL: Kraba ima novi spawn tajmer na PBE serveru

LoL: Kraba ima novi spawn tajmer na PBE serveru

Svačija omiljena kraba na Summoner’s Riftu prolazi kroz ozbiljan set promena na League of Legends PBE serveru. Iako se ne spominje u samom tekstu peča, Scuttle Crab se više ne stvara u drugom minutu, već na 3 minuta i 15 sekundi. Džošua ’’Jatt’’ Lisman, nekadašnji LCs kaster, obrazložio je povod ove novine.

Glavni cilj je da rasteretimo lejnera pritiska na početku partije, kako bi džangleri uzeli ovaj mini-objektiv na mapi. ’’Ovo često forsira fajt kada su igrači svega prvi ili drugi nivo’’, rekao je Jatt. Putanja i čišćenje kampova u džungli, trenutno mnogo zavise od krabe na početku gejma. Heroji koji imaju slabiji start imaju poteškoća da obezbede ovaj objektiv, što uglavnom podrazumeva da im neko od lejnera pomogne.

Novi tajmer daje džanglerima fleksibilnost, jer je većina heroja treći ili četvrti nivo u trećem minutu, te će moći da se odluče da li će da urade ceo deo džungle i krabu ili će ipak prvo da se vrate u bazu, pa onda na Scuttle. Jatt dodaje da ekipa još uvek testira različite tajmere, kako bi se izbegli fajtovi na samom startu, ali i da se nagradii gejmplej oko bitnog kampa za početak gejma.

Related Articles