Gen.G potpisao saradnju sa novim džanglerom

Gen.G potpisao saradnju sa novim džanglerom

Tri nedelje nakon završetka prolećnog dela LCK lige, Gen.G je napravio prve promene u sastavu. Ekipi se pridružio Ju  ’’SeongHwan’’ Seung-huan, nekadašnji džangler ekipe Hanwha Life Esports. ’’Verujemo da će SeongHwan pokazati pokazati odličnu igru kao i do sada u LCK i TCL ligama’’, izjavila je organizacija ranije danas.

Krajem 2018. godine, ovaj talentovani džangler napustio je Hanwha Life, da bi u februaru zaigrao za turski Bešiktaš Esports, sa kojim je ostvario tek sedmonmesto u regionalnoj ligi. SeongHwan je napustio ekipu odmah nakon kraja zimskog dela lige.

Svoje mesto džanglera u Gen.G timu, deliće sa dosadašnjim članom prve postave – Han ’’Peanut’’ Vang-huom, koji se ostatku pridružio pre početka ovogodišnje sezone. Još uvek se ne zna da li će popularni Peanut zadržati svoju startnu poziciju.

Gen.G je ovaj split završio na sedmoj poziciji, što je njihov najgori rezultat od 2015. godine, kada su završili na jednom mestu niže. Nakon što su neočekivano ispali iz grupne faze na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu, Gen.G je napravio velike izmene u svom sastavu.

Za sada se još uvek ne zna da li organizacija planira još neke izmene pre početka letnjeg dela LCK lige.

Related Articles