Nukkye menja Hobbita u dresu Hellraisersa

Nukkye menja Hobbita u dresu Hellraisersa

Organizacija Hellraisers danas je saopštila da je došlo do još jedne izmene u njihovom CS:GO sastavu. Ovoga puta ekipu napustiće Abaj ”Hobbit” Kasenov, a na njegovo mesto stiže Litvanac Žigimantas ”nukkye” Hmieliauskas.

Ova vest pojavila se iznenada, samo 5 meseci nakon što je Hobbit predstavljen kao veliko pojačanje Hellraisersa. Momak iz Kazastana prethodno je nastupao za Gambit, sa kojima je 2017. godine osvojio Major u Krakovu, što bi ga stavilo na visoko 11. mesto na listi najnobljih igrača za 2017. godinu. Ipak njegovi nastupi su znatno opali tokom 2018. godine, kao i sam Gambit, koji je drastično opao na svetskoj rang listi. Ipak, prelaskom u Hellraiserse očekivalo se da će ono ponovo pronaći svoju formu i da će Đavoli napraviti korak napred kao ekipa. To se ipak nije desilo, a njegova loša forma, primorala je organziaciju da ga stavi na transfer listu.

Nukkye je dvadesetjednogodišnji Litvanac, koji se pojavio na CS:GO sceni prošle godine, kada je nastupao zajedno sa nexom i Espirantom, članovima Valiance-a. Iako je tada zajedno sa pomenutom dvojicom bio ključan igrač Imperiala, koji je polako napredovao na svetskoj rang listi, u oktobru bi se našao bez ekipe. Nakon par meseci igranja za mešani sastav NoChance, ekipa Hellraisers će mu dati šansu da se takmiči na najvišem nivou, samo par dana nakon što su potvrdili Lowela za petog igrača.

Hellraisersi su već godinama poznati kao ekipa, koja je često u situaciji da mora da menja igrače. Sada smo dobili jednu veoma retku situaciju, u kojoj imamo ekipu sastavljenu od 5 igrača iz različitih zemalja. Dok mnogi dolaze i odlaze iz ove ekipe, ANGE1 je jedini dugogodišnji član ove ekipe, koji će ponovo pokušati da vrati Đavole na sam vrh svetske CS:GO scene.

Related Articles