Korejski džangler Trick potpisao za Schalke 04

Korejski džangler Trick potpisao za Schalke 04

Schalke 04 pravi pravi prve izmene nakon što su završili sa učešćem u prolećnom delu LEC lige. Organizacija je potpisala nekadašnjeg džanglera ekipe G2 – Kim ’’Trick’’ Gang-juna. Ovo je prvi put da se Trick vraća na evropsku League of Legends scenu, nakon što je napustio G2 krajem 2017. godine. Od onda je igrao u LCK ligi za tim bbq Olivers, koji se nije sjajno proveo, a potom je zaigrao za turski Galakticos.

’’Trick je odličan igrač koji poseduje odličan potencijal i inteligenciju. Takođe je upoznat sa evropskom LoL scenom, te smatram da će nam njegovo iskustvo pomoći da se poboljšamo kao tim. Drago nam je što je odabrao Schalke’’, izjavio je glavni trener ekipe – Dilan Falko.

Očekujemo da će Schalke benefitovati sa džanglerom ovakve reputacije, obzirom da je Trick čak četiri puta osvajao titulu šampiona EU LCS lige sa G2 Esportsom. Još uvek se ne zna šta će Schalke uraditi sa trenutnim džanglerom Jonas ’’Memento’’ Elmargičijem i da li će Trick biti deo startne postave. Najverovatnije ćemo morati da sačkamo početak letnje sezone LEC lige, kada ćemo videto ko će biti startna petorka Schalkea.

Related Articles