Najbolji potezi StarSeries finala

Najbolji potezi StarSeries finala

U nedelju odigrano je veliko finale StarSeries i-lige, održane u Šangaju, a u velikom finalu Na’Vi je savladao fnatic rezultatom 3-0. Iako ovaj okršaj rezultatiski nije bio toliko uzbudljiv, mogli smo videti veliki broj sjajnih poteza najboljih igrača na svetu.

Prvo se igrao Mirage, na kojem je Na’Vi dobro startovao, pobedviši u pištoljci. Fnatic je nakon toga slavio u prvoj gun rundi i imao je priliku da izjednači rezultat, ali sjajan potez electronica poništio je šanse fnatica da stabilizuje ekonomiju. Nakon toga, fnaticu je trebalo vremena da se povrati u meč, ali sjajan potez JW-a pri rezultatu 5-2, daje ekipi vetar u leđa, kojim si izjednačili rezultat. Fnatic uspeva da osvoji prvo poluvreme rezultatom 8-7, ali S1mple odmah na početku drugog, donosi svojoj ekipi veoma važnu rundu. Zatim, Na’Vi pravi ključnu seriju, pmoću koje dolaze do prednosti od 14-9. Iako je fnatic uspeo da povrati par rundi, Zeus je u poslednjoj rundi doneo svojoj ekipi pobedu, rezultatom 16-13.

Kao i na prvoj mapi, Natus Vincere pravi ranu prednost od 4-1, ali ponovo jedan triple-kill JW-a, omogućava fnaticu da se povrati. Do kraja poluvremena razmenjuju runde, pa kao i svaki put u ovom finalu, fnatic osvaja prvo poluvreme rezulatom 8-7. Na’Vi ponovo uzima pištoljku u drugom pluvremenu, pomoću koje uzimaju i tri naredne runde. Tada još jednom na scenu stupa JW, koji u force buy rundi uzima četiri fraga sa AWPom i donosi svojoj ekipi prvu rundu u nastavku Dusta. To je ipak skoro pa sve što je Fnatic odradio na ovoj mapi, pošto nezaustavljivi electronic, predvodi svoju ekipu do pobede od 16-11.

Poslednja mapa bio je Inferno i ona je pripala mladom flejmiju. Pri rezultatu 4-1, sjajnim AWP triple-killom na banani, povećao je prednost svoje ekipe. Tada, kao i na prethodne dve mape, fnatic se budi, da bi sjanom serijom još jednom uzeo prvo poluvreme rezultatom 8-7. Svi znamo da je flamie jedan od najbolijh igrača u pištoljkama, a tako nešto nam je dokazao još jednim triple-killom. Nakon toga usledila je i odlučujuća runda. Pri rezultatu 8-8, fnatic gubi rundu, iako je bio u sitaciji 5v2, nakon čega nikako ne uspevaju da se povrate. Do kraja postoji samo jedna ekipa, da bi pri rezultatu 15-10, flamie jednim quad-killom zaključao ovaj orkšaj.

Related Articles