LDLC otrkio novu petorku

LDLC otrkio novu petorku

Organizacija LDLC je prethodnih 5 dana, svaki dan predstavljala po jednog novog člana ekipe, da bi danas konačno zaključali predstavljana sa potvrdom Happy-a, kojem je danas istekao ugovor sa Vitalitijem.

Prvi u novoj ekipi predstalvjen je Engin “MAJ3R” Küpeli, bivši član Space Soldersa. Iako MAJ3R Turčin, ima francusko poreklo i dobro poznaje francuski jezik, igrajući na ovim prostorima pre nego što je potpisao sa turskom ekipom.

Nakon njega potvrđem je dolazak Sixera, momka koji je poslednje viđen kako igra za EnvyUs. Zatim, u ekipu vratio se xms. On je bio član LDLC-a i Envy-a, pre nego što je najavio da završava svoju CS:GO karijeru. Ipak, igrajući poslednjih par meseci kao izmena za razne ekipe, vratila mu se želja za igrom, tako da će se ponovo udružiti sa Happijem u LDLC-u.

Pretposlednji igrač, koji je predstavljen je nama poptuno nepoznat. Dvadesetjednogodišnji momak po imenu roden, ranije nije nastupao na profesionalnoj sceni, tako da ćemo tek videti šta on ima da nam pokaže. Za razliku od ostale četvorice, roden je došao na probni period, nakon čega će utvrditi da li žele da nastave saradnju sa njim.

Dvostruki osvajač Major turnira, Happy, danas se zvanično razišao sa Vitalitijem, što je dalo znak LDLC-u da potvrdi povratak jedne legende. Tokom svog nastupa za Vitality, podigao je trofej Dreamhack Opena u Atlanti, ali to je jedini njegov uspeh, pre nego što ga je zamenio Alex.

On će sada ponovo imati priliku da vodi jednu ekipu, koja je sačinjena od igrača, koji su uglavnom odbačeni od prethodnih organizacija, Iako se ovde nalaze neka dobro poznata imena, pitanje je koliko će moći da doguraju bez prave zvevde. Iako je Francuska poznata po vrhunskim telntima, već dugo vidimo kako se vrte ista imena, koja uglavnom ne uspevaju da pvorate staru slavu. Iako nećemo imati prevelika očekivanja od ove petorke, nadamo se da će nas ipak nekako iznenaditi.

Related Articles