Hearthstone: Lak način da sve nove pozadine karata uzmete preko kompjutera

Hearthstone: Lak način da sve nove pozadine karata uzmete preko kompjutera

Verovatno ste primetili da je sa novim Hearthstone patchom stigao i set od triju novih pozadina za karte koje dobijate ulogovanjem u Hearthstone preko različitih uređaja.

Jedna se dobija kada uđete na vaš nalog preko kompjutera, druga preko Android telefona/tableta i treća preko iPhone uređaja.

Ukoliko nemate pristup nekom od ovih sistema ili vas prosto smara da se bakećete logovanjem na svaki, postoji način da sve tri uzmete preko kompjutera.

Ovo je sa Hearthstone zajednicom podelio Redditor Agmen92. Naime, potrebno je da u folderu gde vam je instaliran Hearthstone pronađete fajl koji se zove “client.config”. Hearthstone vam se na Windowsu obični nalazi u folderu “C:\Program Files (x86)\Hearthstone”, tako da probajte tu da ga nađete.

Kada ga nađete, otvorite ga i ukucajte sledeće stvari, kako bi emulirali da ste na Androidu ili iPhoneu:

 

[Emulation]
emulateOnDevice = 1
DeviceName = "Android Phone"
[Emulation]
emulateOnDevice = 1
DeviceName = "iPhone"

Nakon toga sačuvajte fajl sa tim linijama, i kada sledeći put iđete u igru, prevarićete sistem da misli da igrate preko ovih uređaja. Naravno, nemojte obe linije teksta odjednom, nego prvo jednu, pa onda obrišete tu i sledeći put sačuvate drugu.

Osim ovih novih cardbackova, na ovaj način možete uzeti i besplatne packove ukoliko odigrate jednu ranked partiju dok igra misli da ste na ovim uređajima, ukoliko nikada ranije to niste iskoristili (besplatne packove za ranked igranje na različitim uređajima).

I to je to, uživajte u nagradama!

Related Articles