PUBG slavi 2 godine postojanja

PUBG slavi 2 godine postojanja

Pre oko 2 godine, svetlost dana na Steamu je ugledala igra zvana PlayerUnknown’s Battlegrounds, skraćeno PUBG, ona je tokom prve godine zabeležila ogroman uspeh i konstantno je obarala rekorde po broju konkurentnih igrača.

Kasnije je PUBG počeo da gubi igrače, što zbog novih konkurenata na Battle Royale sceni, što zbog loših odluka developera i velikog broja varalica.

PUBG korporacija se priseća svega ovoga povodom druge godišnjice postojanja, tokom koje su se proširili i na PS4 i Xbox One konzole.

U specijalnoj objavi se govori o razvojnom putu igre, borbi sa problemima i stabilnošću, razvoju kompetitivne scene i ostalim uspesima. Takođe su se osvrnuli i na poboljšanja koja su igri preko potrebna, poput poboljšanja na Erangelu i obogaćivanju mapa lootom.

Povodom toga, developeri su rešili da sve igrače obraduju besplatnim kačketom u igri, dizajniranim u čast 2 godine postojanja.

Kačket možete besplatno preuzeti između 27. marta i 24. aprila na PC-u, a za konzole važi period od 9. aprila do 7. maja.

Related Articles