Red Bull u saradnji sa Riotom organizuje još jedan Red Bull Player One turnir

Red Bull u saradnji sa Riotom organizuje još jedan Red Bull Player One turnir

Kao sponzor evropskog League of Legends šampionata, Red Bull će u saradnji sa Riot Games-om organizovati Red Bull Player One 2019, internacionalni jedan na jedan LoL turnir, koji je pretežno namenjen amamterskim igračima.

Sa početkom u aprilu, na turniru će pravo učešća imati 25 različitih zemalja sveta. Pobednici nacionalnog finala dobiće plaćen put i boravak u Brazilu, gde će imati priliku da treniraju s aprofesionalcima u Red Bull Player One butkampu. Turnir će se organizovati u mnogim zemljama Evrope, kao što su: Italija, Švedska, Španija i naravno, ono što nas najviše zanima, Srbija. Finale će se igrati u decembru u Sao Paulu, gde še si igrači nadmetati za titulu šampiona.

Uz Blind pik draft mod, turnir je u okviru standardnih 1 na 1 pravila: prvi igrač koji sakupi 100 kripova, sruši kulu ili uzme prvi kil, dobija meč. Kako bi se takmičili na ovogidšnjem Red Bull Player One turniru, igrači moraju imati najmanje 16 godina, i ne smeju biti učesnici LCS, LEC, LCK ili LPL lige. Takođe, mogu se takmičiti samo u jednom nacionalnom kvalifikacionom turniru.

Dodatne informacije oko registracije, biće dostupne uskoro.

Related Articles