Leteći Pingvini kompletno promenili sastav

Leteći Pingvini kompletno promenili sastav

Samo par dana nakon što nisu uspeli da se kvafilikuju na Major u Švedskoj, skoro ceo tim napustio je EternalElvy-a u ekipi Flying Penguins.

Ono što je sada veliko iznenađenje je činjenica, da će se njemu pridružiti, niko drugi, no bivši igrač Virtus Pro-a Ilya “Lil” Ilyuk. On je pre par meseci objavio na svom tviter nalogu da mu je plan da se pridruži nekoj severnoameričkoj organizaciji, pa sada zvanično možemo reći da mu se ta želja ispunila.

Jedan od igrača koji je se takođe pridružio ovoj ekipi je stari saigrač EE-a iz vremena Cloud9-a, Pittner ‘bOne7’ Armand.

Jedini igrač, koji je ostao uz EE-a u timu je midelejner Eric ”Ryoya” Dong, tako da poslednju preostalu poziciju, poziciju 3, preuzeće bivši član Tigersa, David ”Moonmeander” Tan.

Ekipa Flying Penguins je pre samo par dana ostala bez skoro cele ekipe, a sada su ponovo spremni da se oprobaju na kvalifikacijama za MDL u Disneylandu. Veliko je pitanje, da li će ovakva grupa moći da nastavi saradnju, ukoliko ne uspeju da se kvalifikuju na Major, ali svakako imaju potencijala da naprave par solidnih iznenađenja.

Related Articles