Prva sezona zvanično počela u Apex Legends, pogledajte trejler

Prva sezona zvanično počela u Apex Legends, pogledajte trejler

Nakon dugo čekanja prva sezona je konačno otpočela u Apex Legends i igračima donosi Battle Pass i novog šampiona.

Battle Pass omogućava igračima da kroz sto nivoa otključavaju gomilu skinova i ostale kozmetike i pritom da povrate 950 Apex novčića koje su uložili u kupovinu. Igrači na samom početku i nisu preterano zadovoljni ponudom koju ima Battle Pass, ali je Respawn ohrabrio igrače da je ovo samo inicijalna verzija i da planiraju da obogate ponudu sa drugom sezonom.

Za one koji ne planiraju da kupe Battle Pass za prvu sezonu postoji par narada u vidu legendarnog skina za Octane-a, 5 Apex paketa i stat trackere.

Osim Battle Passa, tu je i novi šampion, Octane, osveženje u ponudi sa svojim odskočnim platformama, okretnošću i ludilom. On kao pasivnu sposobnost ima regeneraciju HP-a kada ne prima štetu, a kao Q mu je dostupno 30% brže kretanje tokom 8 sekundi. Ultimate sposobnost mu je jump pad kojim se on i bilo ko drugi može vinuti u vazduh.

Uz novu sezonu je došla i gomila ispravki problema sa stabilnošću igre, ispravki bagova, a Respawn će nastaviti da prati situaciju i dodaće još promena u narednom periodu.

Related Articles