Optic već započeo pregovore sa novim igračima

Optic već započeo pregovore sa novim igračima

Juče se iznenada pojavila vest da će K0nfig i JUGi pojačati redocve Cloud9-a, pa kako stoje stvari Optic Gaming je odlučio da ne troši puno vremena kada su u pitanju njihove zamene.

Prema navodima stranice dexerto.com, Optic će pokušati da dovede dvojicu Danaca iz redova Rogue-a, MSL-a i Niko-a. Iako su pre neki dan napravili svoj najveći uspeh u dresu severnoameričke organziacija, veliko je pitanje da li će moći da odbiju ponodu Optica i da se pridruže svojim sunarodnicima. Tokom prvih severnoameričkih kvalifikacija za ECS finala savladali su Liquid, Luminosity i Complexity, kako bi se kvalifikovali za veliki turnir. Za sada samo oni i Astralis su obezbedili učešče.

MSL je član Rogue-a još od oktobra kada se razišao se danskom ekipom North, dok je Niko član Rogue-a od početka ove godine, s obzirom da prethodno nije uspeo da zadrži svoje mesto u istoj organizaciji, koja sad želi da ga ponovo angažuje.

Dok čekamo zvaničnu potvrdu o pojačanjima Cloud9-a, veliko je pitanje gde će kioShiMa nastaviti karijeru. Po njegovoj objavi na tviteru, verujemo da ćemo uskoro saznati, ali destinacija nam još nije poznata.

Završetak Majora doneo je dosta promena u svetu CS:GO-a, pa verujemo da ćemo u narednih par nedelja, ove najveće organizacija konačno zaključati svoje petorke.

Related Articles