Oskar se vraća u Hellraisers! Bondik napušta Gambit

Oskar se vraća u Hellraisers! Bondik napušta Gambit

Organziacija Hellraisers je sinoć potvrdila povratak Oskara u svoju ekipu, dok je CIS ekipa Gambit, potvrdila da neće nastaviti saradnju sa Ukrajincem Bondikom.

Organizacija Hellraisers je pre par dana ostala bez zvezde svoje ekipe, Woxica, koji je prešao u redove Mouza, a juče su potvrdili da je Deadfox i zvanično prebačen na klupu. Zato su odlučili da vrate Oskara, kao glavnoh AWPera i takođe da vrata trenera LMBT-a, koji je sarađivao sa ovom ekipom od 2014-2016. godine. Njih dvojica su zajedno krajem 2016. godine prešli u Mouz, a sada će ponovo predstavljati Đavole.

Odlaskom Deadfoxa, njima još uvek ostaje da potvrde jednog igrača, pa možemo očekivati zvaničbu vest u narednih par dana.

Što se tiče Gambita, oni su sinoć objavili vest da neće produžiti saradnju sa bondikom, Ukrajincem, koji im se pridružio pred početak Major kvalifikacija. Iako mu je gambit ponudio ugovor, bondik je izjavio da nikako nisu uspeli da se dogvore oko nekih detalja. Zajedno sa njim ekipu napustiće i Blade, koji je dosada bio trener ove ekipe. Oni će takođe morati da uskoro da potvrde petog igrača, pa možemo očekivati i zvaničnu vest u narednih par dana.

Related Articles