Novi apdejt doneo Baller vozilo, besplatne oružomate i crossplay matchmaking

Novi apdejt doneo Baller vozilo, besplatne oružomate i crossplay matchmaking

Najnoviji, v8.10 apdejt je stigao u Fortnite: Battle Royale i sa sobom donosi dosta osveženja kada je gejmplej u pitanju.

Glavna novina je ranije najavljeno Baller vozilo za jednog igrača koji savršeno služi kotrljanju nizbrdo, ali ima i plunger koji pomaže ako želite da idete uzbrdo. Igrač je unutar ovog vozila zaštićen od neprijateljske vatre, dok baller ima 300 HP-a i može biti uništen.

Oružomati(vending machines) su doživeli velike promene jer su sada postali besplatni za kupovinu oružja, ali će nakon uzimanja biti odmah uništeni, što znači da imaju jednokratnu upotrebu.

Fortnite: Battle Royale je dobio i crossplay matchmaking opciju, odnosno promene u samom funkcionisanju. Ona Xbox One i PS4 igrače stavlja u isti grupu, a Switch i Mobile igrače u drugu, čime će biti obezbeđeno bolje i fer gejmplej iskustvo za sve igrače.

Ponovo je dodat Getaway mod igranja, ali sa izmenama gde će nakon krađe jednog dijamanta ponovo doći drugi na njegovo mesto, ali je caka uskočiti u vozilo. Ovo znači da ne morate juriti za drugim dijamantima ako nećete, ali zato trka do kombija mora biti žustra.

Related Articles