Riot nerfuje on-hit Neeko

Riot nerfuje on-hit Neeko

Izgleda da Riot Games nije zadovoljan najnovijim AD keri Neeko trendom. Odlučili su da srede problem odmah, i to mikorpečom koji će joj smanjti brzinu napada, kao i njene on-hit mogućnosti. Sudeći po rečima jednog od Riotovih dizajnera Andrei ’’Meddler’’ Van Runa, Neeko će dobiti nerf i na šteti i na brzini napadanja. Njen AS će sa 3.5% po nivou, sada iznositi svega 1.5%, dok će bonus šteta po levelu biti 2% u odnosu na prethodnih 3%. Takođe, on-hit šteta na W magiji biće smanjena na 50 do 130 sa prethodnih 50 do 170.

Ovim drastičnim nerfovima on-hit Neeko bild, koji je preplavio solokju, biće potpuno uništen. Ova autentična ajtemizacija povratila je u žuvot heroja kojeg smo zaista retko viđali, kako u solokjuu, tako i na kompetitivnoj sceni. Njen plejrejt je iznosio svega 0.14% tokom peča 9.4, a sada je dostigao pozamašnih 3.05%. Takođe je imala i ubedljivo najveći vinrejt od svih AD kerija koji iznosi 54.56%.

League of Legends komnjuniti ima pomešane reakcije na ovaj mikropeč. Jedna strana opravdava nerfove, jer je trenutno jednostavno previše jaka, dok drugi smatraju da je Riot trebalo da izbalansira ovaj bild, umesto da ga potpuno uništi. Na kojoj god da ste strani, rezultat je isti, stoga verovatno više nećemo viđati on-hit Neeko u partijama.

Related Articles