OG ponovo u potrazi za novim igračem

OG ponovo u potrazi za novim igračem

Šampion prošlogodišnjeg Internationala, OG, nikako ne uspeva da pronađe adekvatnu zamenu Anatana ”Ana” Fama, koji je zbog fakulteta napustio ekipu nakon velikog turnira.

Nakon TI8, napravili su malo dužu pauzu da bi kao zamenu za Anu doveli Pajkatta. Nakon par loših rezultata, odluka je ipak bila da se raziđu sa švedskim igračem.

Brzo nakon toga, odluka tima je bila da na poziciju jedan, postave mladog Rusa, Igora ”iLTW” Filatova, koji važi za jednog od najtalentovanijih, mladih, Dota 2 igrača. Iako su stvari polako delovalo sve bolje za njih, ipak, kada je bilo najbitnije, oni su ponovo loše odigrali.

Na poslednjem Minoru, nisu uspeli ni grupu da prođu, što je neprihvatljivo za ekipu koja je pre 8 meseci osvojila najveći Dota 2 turnir. Iako i dalje spadaju među najomiljenije ekipe kod fanova, nešto je moralo da se promeni, kako bi zabeležili željene rezultate, a kako vreme odmiče, sve će im biti teže da ostvare plasman za ovogodipnji International.

Oni još uvek nisu zabeležili nastup na nekom Major turniru u ovoj sezoni, što je dovelo do toga da su promene neophodne. Kvalitet ove ekipe nesoporavamo, ali očigledno je da im malo fali, da se ponovo vrate na vrh.

Očekujemo da će uskoro biti objavljeno ko će biti novi carry OG-a, ali se ovoga puta nadamo da neće napraviti ishitrenu odluku, kao što se i nadamo da ćemo ih gledati na najvećem esports događaju godine.

Kompletnu izjavu organizacije možete pronaći na OVOM LINKU!

Related Articles