Kayle dobija manje balans promene

Kayle dobija manje balans promene

Nakon što je prošle srede izašao potpuni rework za Kayle, jedan od Riotovih zaposlenih je objavio listu predstojećih mini bafova koje možemo očekivati u budućnosti. Po rečima glavnog dizajnera heroja Augusta Brauninga, Kayle trenutno ima oko 50% vinrejt kao jedan od najigranijih šampiona u protekloj nedelji. Njena ajtemizacija poprilično varira, ali igrači favorizuju Guinsoo’s Rageblade ili Blade of the Ruined King kao prvi ajtem.

Lista preporučenih ajtema biće apdejtovana, kako bi adekvatno predstavila njenu trenutnu ajtemizaciju. Brzina kretanja koju dobija sa Celestial Blessing (W) magijom ostaće ista, ali njen AP skejling biće smanjen za 0.02. Magija više neće morati da se kenseluje nakon jedne sekunde, te će Kayle sada moći da napadna odmah nakon 0.25 sekundi. Bonus MS će dobiti odmah nakon potrebnih 0.25 sekundi za bacanje magije.

Takođe, njena Starfire Spellblade magija (E) će dobiti isti tretman sa kestovanjen, a novina je to što će se skejlovati sa ASom. Njena adaptivna šteta će se menjati sa AP na AD, radi kompenzacije sa ovim promenama. Usled toga, njena bazna AD i AP šteta koju dobija po nivou biće smanjena za po pola poena.

Related Articles