Zvezde norveškog CS:GO-a zajedno u Nordavindu

Zvezde norveškog CS:GO-a zajedno u Nordavindu

Još od LGB Gaminga 2015. godine, Norveška nije uspela da kreira snažan CS:GO tim, iako je nesoporno da poseduju pregršt talentovanih igrača.

Organizacija Nordaving je objavila vest, u kojoj menjaju čak četiri igrača, koja su do sada predstavljali organizaicju. Izuzev Rain-a i Jkaema, možemo reći da ovaj sastav sadrži najbolje što Norveški CS:GO može da pruži.

Jedini igrač koji je zadržao svoje mesto iz prošlog sastava je osamnaestogodišnji hallzerk. Njemu će se pridružiti 3 igrača, koja su ranije predstavljala ekipu Dignitas. Ruben “RUBINO” Villarroel, će se posle dužeg vremena ponovo vratiti na profesionalnu scenu, zajedno sa Dancem, Jesperom “tenzki” Plougmanom i Jorgenom “cromen” Robertsenom. Cromen je prošle godine nastupao kao zamena za Faze Clan i možemo slobodno reći da je to najuspešniji period Faze-a u prethodnoj godini. Njegov kvaltiet igre je bio na visokom nivou i on će konačno ponovo imati priliku da dokaže šta zna.

Poslednji član ove organizacije je još jedan mladi Norveržanin, Hakon “Radifaction” Tholo. Za njega ovo će biti drugi put da predstavlja ovu organizaciju, dok je poslednje viđen kako igra za miks tim NoChance.

Sa ovakvim sastavom, ovo deluje kao ekipa, koja bi mogla da pruži i više nego par lepih iznenađenja. Igrači poput Rubino-a i Cromena, su pokazali da mogu da igraju na najvišem nivou. Ipak, od velike važnosti će biti igra dvojice najmlađih članova, Hallzerka i Radifactiona. Ukoliko se oni dobro pokažu, ovo može bite ekipa, koju drugi ne smeju potceniti.

Related Articles