Crumbz se vraća na poziciju analitičara LCS lige

Crumbz se vraća na poziciju analitičara LCS lige

Nakon tri godine provedene na severnoameričkoj League of Legends sceni, veteran Alberto ‘’Crumbz’’ Rengifo, vraća se odakle je započeo svoju karijeru. Nekadašnji džangler ekipe Dignitas, pridružio se talent timu LCS lige kao analitičar, a njegov nastup očekujemo već ove sedmice.

Poslednji put je igrao 2016. godine u Severnoj Americi za ekipu Renegades, kada im je pomogao da se kvalifikuju u prolećni deo LCS lige. Nažalost, ekipa je bila primorana da proda svoje mesto, zbog kršenja određenih pravila. Crumbz je zatim napustio organizaciju, ali se zato često pojavljivao na bini kao analitičar.  Nedavno se našao i kao komentator Overwatch lige, zajedno sa kolegama iz LCK lige Erik ’’DoA’’ Lonkvistom i Krisotofer ’’MonteCristo’’ Majklsom.

Za sada nije poznato da li će Crumbz zameniti trenutnog gosta analitičara Haj Du Lama, ali se u istoriji LCS lige pokazalo da je dolazak bivših igrača na komentatorske pozicije i te kako dobar potez. Dodatno znanje i iskustvo na profesionalnoj sceni, čine ceo prenos ozbiljnijim i interesantnijim, pogotovo za fanove.

Related Articles