Tassadar će dobiti rework u HotS-u

Tassadar će dobiti rework u HotS-u

Juče je održana AMA sesija na HotS Redditu, koja je uglavnom bila posvećena balansiranju heroja, matchmakingu i ranked sistemu igranja.

Pored velikog broja odogovora na razna aktuelna pitanja, stvar koja je verovatno najviše oduševila sve pristupne fanove je činjenica da će legendarni High Templar Tassadar u skorije vreme konačno dobiti valjani rework.

Tassadar je kao heroj uvek bio u čudnoj poziciji i često je bio meta nerfova zato što je na pro sceni bio veoma jak kao tip heroja koji “aktivira” Auto Attack heroje poput Greymanea ili Tracer, ali je generalno na široj slici važio za slabog heroja koji nije mogao da pronađe svoje mesto.

Možda i dosta upečatljivije od toga, Tassadar u svojoj trenutnoj formi se prosto uopšte ne uklapa u ono što pomislimo kada čujemo ime tog čuvenog ratnika. Više liči na Protoss Sentry nego na najmoćnijeg High Templata u istoriji Protossa.

Zato nas raduje vest da je najavljenj njegov Rework. Iako nije rečeno previše detalja, ono što je potvrđeno je da će se umesto Support uloge, okrenuti više ka klasičnoj Mage ulozi, sa više burst štete i generalno više kao Assassin top heroja.

Ovo su svakako odlične vesti za fanove Tassadarai StarCrafta, a developeri su pomenuli i da veliku inspiraciju izvlače iz Legacy of the Void sinematika, po pitanju toga kako žele da High Templar ubuduće izgleda u igri.

Related Articles