Natus Vincere neće menjati sastav

Natus Vincere neće menjati sastav

U nedelju završio se prvi CS:GO Major 2019. godine, a odmah nakon toga počela je sezona trasnfera. Mnoge ekipe prave veliki broj promena, ali kako stvari stoje Natus Vincere i dalje neće menjati ništa.

Već dugo se spekuliše i govori o tome kako je samo pitanje vremena kada će Natus Vincere napraviti neke promene. Edward i Zeus se već dugo na udaru mnogih kritika, a takva situacija se i ponovila, kada su poraženi od ENCE-a u polufinala Majora u Katovicama. Iako je s1mple bio feonemanalan u tom duelu, oni su poraženi, u duelu u kojem su morali da pobede, ukoliko žele da se ravnopravno nose sa Astralisom, a to je nešto što je definitvno cilj ove ekipe.

S1mple već godinama unazad dokazuje da je najbolji igrač na svetu, ali ono što njemu i dalje nedostaje je Major trofej. Što više vreme odmiče, sve više deluje kao da sa ovim sastavom to neće postići. Interesantno je, da je Zeus jedini ima trofej jednog Majora, ali to je uspeo da psotigne sa drugim, znatno slabijim sastavom. Njima evidentno fali dobra komunikacija, pa često deluje kao da im ni atmosfera iza nije najsjanija. To je ključna stvar, zbog koje NAVI, ne može da zapreti Astralisu.

Iako je Zeus najavio da će ove godine završiti karijeru, mnogi su to mislili da će se destiti već sada nakon turnria u Katovicama, ali Edward je danas u jednom intervjuu za HLTV izjavio da neće biti nikakvih promena.

Na pitanje: ”Da li će biti nekih promena u ovom satavu?”, kratko i jasno rekao je: ”Ne, to se neće desiti”. Ceo itnervju možete pronaći na ovom linku!

I pored ove njegove izjave, CS:GO zajednica je i dalje ubeđena da ovaj sastav mora napraviti promene, ukoliko žele da napreduju. Sada nam ostaje samo da sačekamo i da se uverimo u to.

Related Articles