Hellraisersi prebacuju DeadFox-a na klupu

Hellraisersi prebacuju DeadFox-a na klupu

Organziacija Hellraisers odlučila je da prebaci mađarskog igrača na klupu, s obzirom da im je u planu da renoviraju tim, nakon lošeih nastupa na Majora u Katovicama.

Ovih dana dolazi do velikih promena u CS:GO ekipama, pošto mnogi nisu zadovoljno ostvarenim rezultatima. Prva žrtva danas bio je Bence ”DeadFox” Boroč, koji će nakon dve i po godine napustiti ekipu Hellraisers. Tokom Majora beležio je rejting od 0.77, što nije dovoljno za ekipu koja ima ambicije da se takmiči na najvišem nivou.

Ovo nije jedina promena koja će zadesiti ovaj sastav, s obzirom da se očekuje da će njihova zvevda, Woxic, preći uredove mousesportsa.

Kada je u pitanju Hellraisers, ovo za njih nije nova situacija. Oni su ekipa, koja godinama unazad daje šansu mladim igračima, koji kada se vremenom dokažu, napuste ekipu. 2018. godine su konačno napravili korak više, kada su obezbedili plasman u najboljih 8 na Majoru u Londonu. Dolaskom hobbita, ubrzo nakon toga, ljudi su očekivali od njih da budu još bolji, ali formu iz Londona nikako nisu uspeli da pvorate. Kako stoje stvari Ange1 će ponovo morati da traži nova pojačanja za đavole.

Related Articles