Mousesposrts započeo razogvore sa 3 nova igrača

Mousesposrts započeo razogvore sa 3 nova igrača

Kako saopštava HLTV, mousesports ima u planu da dovede Ozgura “woxic” Ekera, Davida “frozen” Černaškog i Fin “karrigan” Andersena.

Gigant evropskog CS:GO-a će doživeti veliki proemen u timu, nakon neuspelog pokušaja da se kvalifikuju na Major u Katovicama. Iako su im preostala 3 igrača u timu, pojavila se vest da Cloud9 pokušava da dovede Sunny-a, što bi zahtevalo dodatne promene.

Nemačka organizacija planira da gradi tim oko Robina “ropz” Kula i Krisa “chrisJ” de Jonga, koji kako stoje stvari, će se ipak vratiti u aktivni sastav. Iako je početna ideja bila da oskar ostane u ekipi, sada se takođe spominje da će njega zameniti najbolji igrač Hellraisersa, woxic.

Sledeća meta ove organizacija je iskusni Danac, karrigan, koji bi nakon kraćeg vremena u Severnoj Americi, trebao da se vrati u Mouz. Bivši IGL Faze, mogao bi da bude baš ono što je potrebno ovoj ekipi, da se ponovo vrate na sam vrh profesionalne scene.

Kao poslednje pojačanje spominje se mladi Slvoak, frozen. On se pojavio na sceni još 2017. godine, kada je igrao za lokalni tim Exatus, pa iako ima samo 16. godina, od njega smo očekivali više u 2018. godini. Poslednje je viđen kako igra za mešani sastav NoChance, pa ukoliko mu Mouz pruži šansu, on će konačno imati priliku da se dokaže na velikoj sceni.

Iako su za sada ovo sve spekulacije, Mouz će uskoro morati i da potvrdi novi sastav, pošto 11. marta počinje nova ESC sezona.

Related Articles