Igrači Virtus Pro-a igraju APEX tokom Dota 2 turnira

Igrači Virtus Pro-a igraju APEX tokom Dota 2 turnira

Pojavio se snimak sa MDL Macau, Dota 2 turnira, na kojem se vidi kako dva člana ekipe Virtus Pro u pozadini igraju Apex Legends, dok ostatak tima bira heroje za predstojeći meč.

S obzirom da ovaj turnir ne spada u turnire koji donose DPC poene, da li to opravdava nezainteresovanost ove ekipe. Očigledno je da Virtus Pro igra sa pola snage, pošto se trenutno nalaze sa skorom od 2-5, pa će turnr nastaviti iz lower bracketa.

Na snimku se vidi kako Noone i Pasha igraju novi super popularni Battle Royale naslov, ali takođe deluje da ostatku njihovog tima to ne smeta. Kada su u pitanju igrači Virtus Pro-a ovo i nije veliko iznenađenje, da deluju malo nezainteresovano, ali ne sumnjamo da će doći makslimalno spremni na Major u Švedskoj, koji se održava u martu.

Ovo takođe nije prvi put da vidimo da neki igrači igraju druge igre tokom jednog velikog turnira, s obzirom da su takođe igrači Virtus Pro-a, ali njihovog CS:GO tima, igrali LoL, tokom ELEAGUE-a u Bostonu, na kojem su završili učešće sa skorom od 0-3.

Related Articles

1 Comment