Povratak legende – MX518

Povratak legende – MX518

Više od decenije nakon što je Logitech MX518 postao omiljeni miš među eSports i generalno gejming publikom kompanija je odlučila da izaci novo izdanje legendarnog uređaja.

MX518 se vraća u okviru Logitech G serije i zadržava potpuno isti oblik koji je imao i original (mada se može reći da su i kasniji Logitech miševi zapravo kopija ovog odličnog oblika). Ono što se menja jeste unutrašnjost i MX518 dobija najnapredniji Hero senzor od čak 16.000 DPI osetljivosti, što je čak 10 puta više od originala. Unutra je i 32-bitni ARM procesor, kao i memorija za podešavanja i Takođe neki materijali na spoljašnjosti će biti promenjeni kako bi se obezbedilo duže trajanje, ali bi utisak trebalo da ostane isti.

Za sada je moguće samo prednaručivanje ovog uređaja u Americi po ceni od $59.99 a ostaje još da se vidi kada će se pojaviti u radnjama. Ono što je takođe interesantno jeste i videti kako će tržište reagovati jer postoji velika doza nostalgije prema ovom uređaju, ali sa druge strane tržište gejming opreme je danas mnogo oštrije nego što je to bilo 2005. godine.

Related Articles