OG uništio Alliance za mesto na Dota 2 Minoru

OG uništio Alliance za mesto na Dota 2 Minoru

Juče su odigrala završnica evropskih kvalifikacija za Dota 2 Minor, a ono što su svi željno isčekivali, je ubedljiva igra TI8 Šampiona, OG-a.

Oni su juče odigrali dva duela i od pet odigranih mapa samo jedna je trajala duže od 28 minuta. Nakon serije neubedljivih rezultata, oni su ponovo izgledali kao ona ekipa, koja je osvojila srca širom sveta, kada su osvojili TI8. Izgledali su samouvereno, konstantno su menjali stil igre, i ekipe sa ovih kvalifikacija nisu pronašle šansu da ih ugroze.

Juče su prvo savladali Kaban rezultatom 2-0, da bi nakon toga igrali protiv Alliance-a za jedino evropsko mesto na Majnoru. Iako je ovaj finalni duel bio BO5, OG se potrudio da ovo finale ne traju duže od sat i po. Sva 3 meča bila su kraća od 28 minuta, pa nam je OG pokazao da je spreman da se takmiči za to poslednje mesto na Minoru.

StarLadder Minor je zakazan za 7. mart, a nakon ovakvog nastupa OG-a, nadamo se da će tako nastaviti i tokom Minora, pa da ih gledamo kako razbijaju na velikom turniru u Švedskoj.

Related Articles