HotS: Sada sve skinove možete kupiti za Gems ili napraviti uz pomoć shardova

HotS: Sada sve skinove možete kupiti za Gems ili napraviti uz pomoć shardova

Nešto što Heroes of the Storm igrači traže već skoro dve godine, konačno je stiglo u igru.

Naime, počev od patcha koji je stigao noćas, svaki skin koji postoji u igri moći će da se kupi pojedinačno i direktno uz pomoć gemova. Protekle skoro dve godine ste mogli jedino da se nadate da ćete ih dobiti iz Loot kutija ili da sakupite dovoljno šardova da ih napravite, osim ukoliko se nekada ne zateknu među Featured skinovima pa da ih kupite Gemovima. Sada svaki pojedinačni Skin, svake pojedinačne tinte (kombinacije boja) je moguće pazariti odvojeno, što će verujemo pomoći i Blizzardu, jer će ljudi lakše trošiti novac, ali i samim igračima koji žele da potroše pare za neke specifične skinove, da to učine jeftinije.

Osim toga, i skinovi iz proteklih godinu dana koji su dolazili uz nove heroje (Počev od Alexstraszae pa do Imperiousa), i koji su mogli da se kupe samo u bundleu za Gemove, sada će moći i da se kraftuju i da se kupuju za Gemove pojedinačno.

U skladu sa ovim promenama, došlo je i do formiranja novih cena i retkosti skinova/mountova, pa sada postoje i cene za “više i niže nivoe” u među retkostima, poput recimo Legendary skinova koji koštaju 1200 shardova da se naprave, i “punih” Legendary skinova koji i dalje trebaju 1600 za kraft.

Sve u svemu, odlične promene koje su igrači jako dugo želeli, i sada će svakako biti mnogo lakše i jednostavnije da se dođe do skinova koje želimo, a verujemo da će na ovaj način i Blizzard da zaradi više para od HotS-a, što će, nadamo se, pomoći igri da stane na noge.

Related Articles