Cloud9 na leđima Sylasa odneo pobedu protiv dugogodišnjih rivala

Cloud9 na leđima Sylasa odneo pobedu protiv dugogodišnjih rivala

Nakon poprililno lošeg nastupa u LEC ligi, Sylas se prvi put pojavio i u okviru severnoameričke LCS lige. Cloud9 je odabrao novog heroja u okrašaju protiv dugogodišnjeg rivala – ekipe TSM. Top lejner za Cloud9 Erik ’’Licorice’’ Riči je nakon partije rekao kako su protivnici imali fenomenalne ultove, koji bi mogli da preokrenu timfajt u njihovu korist ukoliko ih ukrade.

TSM je u svojoj kompoziciji imao Lissandru, Siona i Zileana čije ultimativne magije zaista imaju veliki uticaj u borbi, što je odmah pozvalo na Sylasa, objasnio je Licorice, ali takođe kaže da je potrebno još raditi na njemu. Obzirom da je lejnovao protiv Siona, koji je izuzetan tenk, nije bio u poziciji da napravi prednost, što je automatski značilo sporiji start.

TSM je dominirao na početku partije, kada su im svi lejnovi imali prioritet. Dobijali su timfajtove, što je rezultiralo sa tri Elemental zmaja, od kojih su dva bila Infernal. Međutim, nakon nekoliko ajtema, Sneaky je dobio potrebni power spike, počevši da radi zavidne količine štete neprijateljima.

Licorice je zatim uspeo da ukrade potrebne ultije, što je preokrenulo timfajtove u njihovu korist, te su ubrzo uzeli i Barona. U nastavku partije, TSM je sve više gubio kontrolu na mapi, što je Cloud9-u donelo još nekoliko Barona i Elder zmaja, te su vrlo lako završili gejm i odneli još jednu pobedu.

Licorice igračima savetuje da igraju što agresivnije i donekle suludo. Dodaje i da je u nekoliko skrimova igrao mnogo pasivnije, jer se bojao smrti, što se nije ispostavilo kao ispravna odluka. Stoga, ukoliko niste sigurni da li je Sylas dobar, pokušajte taktiku Licorice i možda vam pođe za rukom.

Cloud9 trenutno deli drugo mesto na tabeli sa ekipom FlyQuest, a naredni meč ih očekuje već večeras protiv tima Clutch Gaming.

Related Articles