Splyce ipak nadigrao Misfits u izuzetno haotičnoj partiji

Splyce ipak nadigrao Misfits u izuzetno haotičnoj partiji

U večerašnjem okršaju između ekipa Splyce i Misfits Gaming imali smo priliku da vidimo mnogo odličnih plejeva na obe strane, ali takođe i velik broj besmislenih grešaka. Partija je bila neverovatno uzbudljiva, jer su prednost naizmenično imala oba tima u razmacima od samo nekoliko minuta. Ipak, poslednji timfajt je otišao u korist Splyce, što je rezultiralo njihovom pobedom.

Do sada smo viđali Splyce u daleko dužim gejmovima, koji više odgovaraju njihovom stilu igre. Večeras su ipak izgledali odlično u ranoj fazi, gde su čak uzeli i first blood na Alistaru u četvrtom minutu. Misfitsi su polako izlazili iz gold deficita i ušli poprilično izjednačeno u mid gejm. Nakon dve manje borbe u četrnaestom minutu iz kojih je Splyce izašao sa četiri kila i Rift Heraldom, prednost je prešla u njihovu korist.

Partija je poprimila nešto sporiji tok nakon toga, međutim nekoliko minuta kasnije Misfitsi su pronašli odličnu priliku za napad, gde su pogubili ceo protivnički tim, a zatim i rotiraju po Barona. Međutim baf je bio kratkog veka, jer je Splyce ubrzo izgubio tri igrača i inhibitor na mid lejnu. Usledio je momenat koji je potencijalno mogao da završi gejm kada su krišom uzeli Elder zmaja zahvaljujući Stiven ’’Hans Sama’’ Livu, nakon čega su odmah krenuli na Barona. Za vreme ove rotacije, Pol ’’’sOAZ’’ Bojer je sve vreme bio na bot lejnu, gde je uzeo inhibitor, ali Splyce je uspeo da zaustavi ovu agresiju i stabilizuje gejm.

U pohodu na protivnički neksus, Kasper ’’Kobbe’’ Koberup uspeo je rutuje sOAZA na Kennenu, što je u potpunosti zaustavilo defanzivu Misiftsa i donelo im pobedu. U ovoj haotičnoj partiji, videli smo šta Misfitsi mogu da urade kada čak nisu u prednosti, ali je odličan timfajtinig od strane Splyca ipak preovladao.

Related Articles