G2 demolirao Fnatic u do sada najbržoj partiji u istoriji evropske LCS lige

G2 demolirao Fnatic u do sada najbržoj partiji u istoriji evropske LCS lige

G2 je u do sada najbrže završenoj partiji ikada u okviru EU LCS-a potpuno demolirao Fnatic. U meču koji je trajao svega 20  minuta i 30 sekundi, G2 je na svim lejnovima, potpuno nadigrao nemoćni Fnatic, koji nije imao mesta za predah ni u jednom momentu.

Pre početka ovog okršaja mnogo se pričalo o famoznom bot lejn mečapu Perkza i Rekklesa, ali dugogodišnji AD keri Fnatica, jedini član originalne postave,  nije uspeo da dokaže svoje umeće. Njegov lejn partner Hylissang je već na samom početku dao dva kila, što je u potpunosti prenelo agresiju na stranu G2-a. Broxah je u nekoliko odličnih plejeva preko cele mape pokušao da zaustavi krvarenje Fnatica, ali jednostavno nije bilo dovoljno.

U međuvremenu, Caps, koji je igrao Zoe, je za samo nekoliko minuta prikupio nekoliko kilova i dovoljno golda, što mu je omogućilo da u 1 na 1 borbama izađe kao definitivni pobednik. Uz 3 zmaja ispod rukava, G2 je konstantno otvarao mapu i lako došao do neksus kula Fnatica. Slobodno možemo reći da je današnje izdanje Hylissanga umnogome odmoglo Fnaticu da makar dobije šansu za povratak. Uz prilično loše pozicioniranje, a možda još i gore odluke za napadanje, umirao je u ključnim momentima partije, da bi na kraju završio sa 0/5/0 skorom.

G2 je vrlo lako završio ofanzivu kod neksusa, jer su igrači Fnatica jedan po jedan umirali u poslednjim pokušajima da odbrane bazu. U intevrjuu nakon partije, Perkz je izjavio kako ima još mnogo taktika, strategija i heroja koje priprema za bot lejn, ali nije želeo ništa da precizira. G2 trenutno udobno drži prvu poziciju na tabeli rezultatom 8 – 0, dok su iza njih Schalke 04 i Vitality sa zabeleženim 6 – 2 rezultatom. Fnatic je uprkos jučerašnjoj pobedi protiv ekipe Excel Eesports na pretposlednjem mestu, te su im se iz nedelje u nedelju daleko smanjuju šanse za ovogodišnji plej-of.

Related Articles