CS:GO – North slavio na turniru u oktagonu

CS:GO – North slavio na turniru u oktagonu

Prethodna tri dana igrao se Ice Challenge turnir, koji je organizovao GG.Bet u Londonu, a zanimljivost je da su navijači po prvi put mogli da gledaju CS:GO igrače kako se takmiče u oktagonu.

Na ovom turniru takmilile su se četiri ekipe za nagradni fond od $50,000, pa je u velikom finalu ekipa North savladali Natus Vincere rezultatom 2-0. Na ovom turniru za titulu borili su se još Heroic i Avangar, ali je Navi obe ekipe eliminisao u lower bracketu.

Za dansku ekipu ovo je bila beoma važna pobeda. Iako ovo nije bio turnir velike važnosti, njima je sada prekopotrebno samopuzdanje, nakon kiksa, koji su napravili tokom kvalifikacija za Mejdžor, kada su dva puta poraženi od znatno slabije ekipe Vici Gaming.

Ovih dana govorilo se o mogućoj promeni petorke Northa, ali oni su za sada zamenili samo trenera i za sada to deluje, kao da im se isplatilo. Takođe, spekulisalo se o tome da će Aizy napusti ovu ekipu, ali tokom ovog turnira, prikazao je znatno bolje partije. Sada nam ostaje da se nadamo da su iza sebe ostavili taj loš period i da će se ponovo vratiti bolji dani, pošto ova ekipa definitvno ima kvaliteta za tako nešto. U Londonu su odigrali bez poraza, pa je teško zamisliti da je ekipa koja je savladala Navi 2 puta u 3 dana, samo par dana pre toga gubila od mnogo slabije rangiranih ekipa.

Related Articles