Da li je TSM na pomolu povratka u vrh LCS lige?

Da li je TSM na pomolu povratka u vrh LCS lige?

Čini se da TSM polako pronalazi svoju igru, nakon ne toliko ubedljivog starta ovogodišnjeg izdanja LCS lige. U jučerašnjem okršaju protiv ekipe Echo Fox, TSM je zahvaljujući fenomenalnom performansu bot lejnera Džesper ’’Zven’’ Sveningsena, dao nadu za ovu sezonu vernim fanovima i navijačima. Ovo je njihova druga pobeda za redom, nakon što su prethodne nedelje savladali 100 Thieves, što ukazuje na to da ipak ne možemo odbaciti TSM toliko olako u trci za ovogodišnju titulu.

Iako je zvezda tima, mid lejner Soren ’’Bjergsen’’ Bjerg, sakupio četiri kila već u prvih 15 minuta partije, ispostavilo se da je Zven bio ipak bitniji faktor u celom gejmu. Danski AD keri je tridesetosmominutni gejm završio sa sjajnim 9/0/10 skorom na Ezrealu, što je u nekoliko ključnih trenutaka okrenulo timfajtove u korist TSMa. Nakon slabijeg starta i konstantnog zaostaka u goldu i kilovima do sredine partije, Zven je sakupio potrebne ajteme i polako počeo da vraća svoj tim u igru.

Trenutnim skorom od 2 – 1, TSM će se verovatno naći u prvoj polovini tabele, a poslednji meč za tekuću nedelju, očekuje ih večeras protiv ekipe FlyQuest, koja je prvo kolo prošla neporažena u okršajima sa Golden Guardiansima i OpTic Gamingom.

Related Articles