Maybe ide na pauzu od Dote; PSG.LGD pronašao zamenu

Maybe ide na pauzu od Dote; PSG.LGD pronašao zamenu

Jedan od najboljih midlejnera na svetu, član PSG.LGD-a Jao ”Maybe” Lu, je nakon par nezadvoljavajućih rezultata odlučio da ode na privremenu pauzu.

PSG.LGD je na Mejdžoru u Kini poražen od EG-a u petoj rundi donjeg dela žreba, što je još jedan razočaravajuć rezultat za kinesku ekipu, naročite pred domaćom publikom. Drugo mesto na Internationalu i četvrto na ovom mejdžoru su ostavili veliku utisak na Maybe-a, što je dovelo do toga da zatraži ovu pauzu. On je rekao da ne želi da raskine ugovor sa organizacijom, već samo da odmori malo od profesionalne scene, zbor personalnih i fizičkih razloga.

Na njegovo mesto dolazi član CDEC Gaminga Guo ”Xm” Hongšeng, jedan od dva preostala igrača te organizacije, nakon što su ostala dvojica prešla u redove Ehome Gaminga.

Maybe već neko vreme velika zvezvda ove igre. Član LGD-a je još od 2015. godine, osvajao je mnoge trofeje, pa mu sada fali još samo jedan, onaj najveći. Verujemo da će se on vratiti uskoro, pa verujemo da će ova kineska ekipa pnovo biti jedan od glavnih favorita za osvajanje ovogodišnjeg TI-a, naročito što će igrati pred domaćom publikom.

Related Articles