Ekipa Renegades se plasirala na Mejdžor u Katovicama

Ekipa Renegades se plasirala na Mejdžor u Katovicama

Australijska ekipa Renegades koju vodi naš trener Aleksandar ”Kassad” Trifunović, je prva ekipa koja je obezbedila plasman na Mejdžor sa Azijskog Majnora.

Oni su se danas sastali sa sunarodničkom ekipom Greyhound. Oni su takođe odigrali jedan duel pre neki dan, i tada je nakon dve veoma uzbudljive mape, ipak slavila ekipa Renegades.

U današnjem duelu, prvo se igrao Inferno. Ekipa Greyhound je želela da se revanšira nakon poraza koji su doživeli pre neki dan, pa su sa takvom motivacijom i ušli u ovu mapu. Igrali su dosta agresivno, pa je im je takav stil i doneo ubedljivu pobedu na prvoj mapi od 16-6. Ipak od tog momenta, razliku pravi iskustvo koje poseduje ekipa Renegades. Preostale dve mape bile su Mirage i Cache, a Kassadovu ekipu predvodio je sjajni Norvežanin, Jkaem, koji je zabeležio 54 fraga. Rezultatima 16-11 i 16-13, ekipa Renegades je opet izašla kao pobednik u australjskom derbiju, samo što ovoga puta to znači da su obezbedili i mesto na velikom turniru u Katoivicama.

Što se tiče drugog mesta iz ove regije, koje takođe vodi na Mejdžor, ostaje nam još jedan meč, koji će se odigrati sutradan u 13:30 po našem vremenu. Sastaju se Vici Gaming i Greyhound. Za obe ekipe ovo će biti prvo učešće na jednom turniru ove veličine, pa ćemo držati palčeve i za jedne i za druge.


Related Articles