Virtus Pro i Team Secret u finalu gornjeg dela žreba

Virtus Pro i Team Secret u finalu gornjeg dela žreba

Dve ekipe koje su se sastale u finalu porethondog Mejdžora nastavljaju sa sjajnim partijama, pa će se 25. januara sastati u finalu gornjeg dela žreba.

U ovom danu gledali smo četiri BO1 meča, nakon kojih smo i saznali koje su prve četiri ekipe koje će napustiti ovo takmičenje. Pobede su ostvarili Chaos, Thunder Predator, J storm i TNC Predator, dok takmičenje napuštaju Alliance, The Pango, Forward Gaming i Team Aster.

Nakon svih tih mečeve usledio je derbi. Igrali su PSG.LGD i oslabljeni Virtus Pro, za koje nije nastupao Solo, koji se prethondog dana razboleo. Kada smo saznali da Solo neće igrati, PSG.LGD je u tom trenutku postao favorit. Ipak, ArsZeeqq, trener ekipe je seo na njegovo mesto i na kraju je odigrao i više nego dobro. Zbog izostanka svog support igrača, ostatak Virtus Pro-a je odlučio da pojača nivo. Ramzes je u oba meča bio nezaustavljiv, pa je tako oslabljeni Virtus Pro savladao najbolju kinesku ekipu, rezultatom 2-0.

Ubrzo posle ovog duela, sastali su se osvajač Majnora u Bukureštu, EHOME i finalsti prethodnog Mejdžora Team Secret. Secret je u prvom meču igrao bez greške, što im je omogućilo da privedu meč kraju za manje od 30 minuta. Drugi meč je krenuo potpuno drugačije. EHOME je pravio sve dobre poteze, napravili su veliku prednost, da bi samo u par minuta izgubili sve što su do tada uradili. Iako je EHOME završio sa 2 ubistva više, nisu uspeli da nađu rešenja za Phantom Assasin, koju je igrao mladi Nisha. Tako je Team Secret savladao još jednu kinesku ekipu, da bi obezbedili svoje mesto u finalu gornjeg dela žreba.

EHOME i PSG.LGD će napraviti pauzu sve do 26. januara, kada će naastaviti svoje učešće na ovom turniru. Što se nas tiče, pauze nema, s obzirom da nas sutradan čekaju četiri nova duela.

Related Articles