Twitch ga banovao zbog previše opijanja, a on povratnički strim započeo ispijanjem limenke piva na eks

Twitch ga banovao zbog previše opijanja, a on povratnički strim započeo ispijanjem limenke piva na eks

Iako Twitch generalno strimerima dozvoljava da koriste alkohol prilikom strimovanja, pa tako mnogi imaju u pijane strimove, ipak imaju određenu politiku koja ne odzovoljava da se strimovanje pretvori i potpuni haos.

Zbog toga su prošle nedelje popularnog Super Smash Bros strimera Mango privremeno banovali na nedelju dana zbog toga što je stalno bio pijan na strimu, a kulminacija se desila pre desetak dana, kada je tokom vikenda “overio” od alkohola na strimu i patosirao se.

Njemu je sinoć jednonedeljna zabrana strimovanja istekla, i on je priredio povratnički strim, i to kakav. Započeo je tako što je rekao da će “ostati veran sebi” i da ne želi da bude još jedan od lažnih strimera koji se ne predstavljaju iskreno, a sve to je propratio tako što je eksirao limenku piva na klasičan američki način, probušio je rupu u limenci i kroz nju iscevčio sadržaj.

Kako je sve to izgledalo možete videti u snimku ispod, a mi se pitamo da li će nastaviti da se opija ili će se ipak primiriti, a svakako nas interesuje i kako će Twitch da reaguje, pošto ipak nije baš mali strimer u pitanju, sa oko 240 000 pratilaca u ovom trenutku.

 

Related Articles