Ekipa MIBR konačno potvrdila poslednjeg igrača

Ekipa MIBR konačno potvrdila poslednjeg igrača

Još pred kraj 2018. godine pričalo se o tome da će se Žoao ”felps” Vaskonselos vratiti u redove najbolje brazilske ekipe, da bi tek juče dobili i zvaničnu potvrdu.

Kada se pojavila vest da će Stewie 2k preći u Liquid, kao zamena za TACA i Zewsa, znali smo da je će i Tarik napustiti ovaj sastav. Samim tim brazilska ekipa morala je da pronađe još jednog igrača. Spominjalo se da će probati da dovedu mladog Kscerata ili KNG-a, da bi na kraju ta dva trasnfera propala. S obzirom da se sve to odužilo, ljudi su počeli da razmišljaju da MIBR, možda pokušava da pronađe još neku opciju.

To ipak nije bila situacija, pa će sada Žoao imati drugu šansu da se ponovo dokaže u Fallenovoj ekipi. Nekada, dok je igrao sa ovim momcima za SK Gaming, osvojio je 5 trofeja, ali nakon 8 meseci napustio je ekipu. Navodno su postaojala razna neslaganja između igrača, što je tada dovelu do raskidanja saradnje. Kako je Coldzera skoro izjavio, ti problemi ne bi više trebali da postoje, pa ćemo u 2019. godini imati priliku da ponovo gledamo kompletno brazilski sastav, koji se bori na samom vrhu.

Sastav MIBR-a za novu sezonu:Gabriel “FalleN” Toledo

  • Gabriel “FalleN” Toledo
  • Marselo “coldzera” David
  • Fernando “fer” Alvarenga
  • Epitacio “TACO” de Melo
  • Žoao ”felps” Vaskonselos

Related Articles