CS:GO – Vitality prebacuje Happy-a na klupu

CS:GO – Vitality prebacuje Happy-a na klupu

Iako se ovaj sastav pojavio na sceni pre manje od 3 meseca, organizacija je odlučila da njihov dosadašnji IGL, nije dovoljno dobar, pa će krenuti u potragu za novim igračem.

Kako navodi VPEesports Vitality planira Vinsenta “Happy” Servonija da zameni engleskim igračem, koji nasupa za ekipu LDLC. Aleks “ALEX” Mekmikin, iako je rođen u Engleskoj, tokom cele svoje karijere nastupao je na francuskoj CS:GO sceni, pa samim tim nije iznenađenje, što Vitality pokušava da ga dovede. Happy već godinama unazad ne igra na nivou, na kojem je nekad bio, dok je Alex vidno napredovao sa svojom ekipom. Ukoliko se ovaj potez ostvari, ovo može biti dobar potez za Vitality, koji bi dao šansu dvadesettrogodišnjem Englezu, da po prvi put vodi tim na nekom većem turniru. Oni će 16. januara imati priliku da se kvalifikuju na prvo Mejdžor u 2019. godini.

Ovaj sastav je kreiran u Oktobru, a cilj je bio da se kreira tim oko bivših igrača G2-a, NBK-a i Apexa. Njima dvojici pridružili su se veterani Happy i RPK, da bi preostalo mesto zauzeo talentovani Zywoo. Iako su oni polako prikazivali sve bolje partije, organizacija nije bila zadovoljna nastupima nekih igrača, pa je često delovalo kao da mladi Zywoo igra za trojicu. Ovaj sastav ima puno potencijala da napreduje, a Zywoo uz dobrog vođu, uskoro može postati jedan od najboljih igrača na svetu.

Ukoliko se ovaj transfer ostvari, sastav Vitality-a će izgledati ovako:

  • Aleks “ALEX” Mekmikin
  • Dan “apEX” Madeskler
  • Sedrik “RpK” Gipoj
  • Matju“ZywOo” Herbo
  • Nejtan “NBK” Šmit

Related Articles