Fortnite igrači se trude da što pre kompletiraju trku sa preprekama kako bi osvojili pravi novac

Fortnite igrači se trude da što pre kompletiraju trku sa preprekama kako bi osvojili pravi novac

Već smo pisali u nekoliko navrata o Fortnite Creative i o maestralnim kreacijama koje su fanovi napravili, a sada se vraćamo istom, samo što je u pitanju nešto još zanimljivije.

Jedan Fortnite profesionalac, Cizzorz, nije hteo da sa ovim modom oda počast nikome, već ga je iskoristio kako bi napravio đavolski tešku stazu sa preprekama kako bi testirao skill i strpljenje drugih igrača.

Kroz devet nivoa, igrači se susreću sa deathrun izazovom, slično onom iz Counter-Strike igara, pa tako nećete smeti da koristite gradnju, da uništavate strukture i da ponovo otvarate glajder kako bi bilo diskvalifikovani.

I drugi pro igrači su se oprobali ovde, ali bez uspeha i nisu uspeli da stignu ni do finalnog nivoa, a samo jedan igrač je za sada uspeo da u potpunosti završi stazu. Ono što je glavni vodič igračima da završe ovaj kurs što brže je kako bi osvojili novčanu nagradu koja sa svakim danom raste sve više.

Ako želite da se oprobate i vi slobodno kopirajte ovaj broj i unesite ga kada uđete u Fortnite Creative – 0940-9970-7913

Related Articles