Fortnite: Igrači osmislili savršen koncept koji bi sprečio kampovanje u avionima

Fortnite: Igrači osmislili savršen koncept koji bi sprečio kampovanje u avionima

Sa pojavom aviona u Fortnite: Battle Royale, igrači su pronašli novu taktiku kako da kampuju u finalnim fazama meča umesto da samo sede sakriveni u žbunu.

Ta taktika uključuje neprekidno obletanje avionom dok se krug sužava sve dok ne dođe do krajnje faze u kojoj je najlaške napasti protivnike. Ovo je ujedno i dosta bezbedna taktika jer je rizik da ćete biti oboreni dosta mali.

Međutim, to kvari iskustvo igranja za sve ostale igrače, jer oni nemaju drugog izbora već samo da čekaju do kraja da se taj u avionu konačno reši da napadne. Zato je osmišljen zanimljiv koncept od strane igrača, koji nalaže da u poslednjim fazama oluje postoji turbulencija i munje koje bi udarale avion i tako mu nanosi štetu, tako da igrači ne mogu ostati u vazduhu koliko oni žele.

Koncept je dosta zanimljiv i ima smisla, jer bi munje dolazile iz oluje, a i sprečilo bi se ovo kampovanje, zbog čega se nadamo da će ga Epic uzeti u razmatranje i ubaciti ga u igru u skorije vreme.

In the final circles, have the storm give planes “turbulence” and strike the plane with lightning, chipping away its health from FortniteCompetitive

Related Articles