Hearthstone: Koje su najmanje igrane Rastakhan’s Rumble karte?

Hearthstone: Koje su najmanje igrane Rastakhan’s Rumble karte?

Prošle su skoro tri nedelje od izlaska nove Hearthstone ekspanzije Rastakhan’s Rumble, meta se nije puno promenila, pa je Blizzard rešio da iznenadno i mnogo ranije nego inače donese nekoliko ključnih nerfova kako bi malo prodrmao igru i stanje u meti.

Iako se mnoge Rastakhan’s Rumble karte igraju tu i tamo, to su uglavnom karte koje rade dopune u već postojećim špilovima, i malo koji istinski novi arhetip se pojavio da uzdrma metu.

Ipak, i kod ionako malo igranih karata, postoji njih pet koje su ubedljivo najmanje igrane u Constructed modovima. Portal HSReplay, koji poseduje ogromnu bazu podataka Hearthstone partija zahvaljujući Deck Trakeru, nam još jednom stiže sa zanimljivom statistikom, odnosno donosi nam upravo ovo o čemu pričamo – pet najmanje igranih Rastakhan’s Rumble karata i njihov procenat pobeda.

Svih ovih pet karata, kao što možete videti ispod, se igraju u manje od 0,01% svih špilova, odnosno na svakih 10 000 špilova i više, što znači da ih praktično niko ne stavlja u svoje špilove na ladderu, barem ne ljudi koji koriste Deck Tracker.

Da li vas iznenađuju karte koje su ispod na listi ili ste možda očekivali neku, a nema je ispod? Za kokošku i Arena Patrona mislimo da su baš, baš loše karte, ali za ove “prve” tri mislimo da su sasvim korektne i da su čak i veoma dobre u areni, no da prosto postoji nula razloga da ih ikada stavite u Constructed špil.

Related Articles