Splyce predstavlja 2 nova igrača za narednu sezonu

Splyce predstavlja 2 nova igrača za narednu sezonu

Prelazni rok za League of Legends i dalje traje, pa se samim tim svaki dan dešavaju razne promene. Najnovija vest je da je član Schalke-a Tamaš “Vizicsacsi” Kis prešao u redove Splyca. Pored njega ekipi se u ovom roku pridružio i midlejner Marek ”Humanoid” Brazda.

On se proslavio nastupajući za Unicorns of Love od 2014.-2017. godine, da bi poslednje godine predstavljao plavo-bele iz Nemačke. Sa njegovim dolaskom očekuje se da će Andrei “Odoamne” Pasku napustiti tim i pridružiti Schalkeu.

Splyce je na kraju Spring Splita završio kao treći, da bi tokom Summer Splita pali na šesto mesto. Njihov midlejner Nisqy je napustio ekipu i pridružio se Cloud 9-u, a očekuje se da će i kasing preći u redove Excel Esportsa. Njegu su zamenili mladim igračem iz Češke koji je prošle godine nastupao za Illuminar Gaming. Oni su tako morali da naprave  neke velike promene, pa će biti interesantno videti da li će se opet boriti za vrh. Kobbe i Xerxe su obnovili ugovore, pa im samo preostaje da pronađu support igrača.

Related Articles