Fortnite – Mod igranja koji su osmislili fanovi bi doneo zanimljiv zaokret u Battle Royale žanru

Fortnite – Mod igranja koji su osmislili fanovi bi doneo zanimljiv zaokret u Battle Royale žanru

Razni modovi igranja dolaze i odlaze iz Fortnite: Battle Royale i oni sa vremenom postaju sve raznovrsniji i više se naginju ka onoj zabavnijoj strani sa deathmatch elementima i dodatnim objektivima sem klasičnog puškaranja.

Fanovi igre su osmislili jedan veoma zanimljiv koncept igranja nazvan Infection, u kojem bi u meču od grupe igrača jedan započinjao kao zombi kojem bi zadatak bio da inficira druge igrače, a na njima bi isto bilo da nastave da šire zarazu dalje.

Igrači koji nisu zaraženi bi morali da se bore protiv zombija kako bi ostali normalni i trebalo bi da imaju neki način da pobegnu sa ostrva, kao što je ekstrakcija helikopterom, koju smo viđali u High Stakes modu, dok bi zaraženi imali zadatak da inficiraju sve i tako odnesu pobedu.

Kako bi sve ostalo u Battle Royale maniru, igrači bi mogli da se međusobno eliminišu i da samo jedan stekne šansu da pobegne kao preživeli, dok bi oni eliminisani postajali zombiji. Ovo bi bilo veoma zanimljivo videti u Fortnite: Battle Royale, a šansi za takvo nešto definitivno ima pošto je sve to bilo predstavljeno kroz ostale modove, a sada samo treba iskombinovati.

 

Related Articles