Bivši sastav Cloud 9-a se kvalifikovao na zatvorene kvalifikacije za Američki Majnor

Bivši sastav Cloud 9-a se kvalifikovao na zatvorene kvalifikacije za Američki Majnor

Nekada najveće nade severnoameričkog CS:GO-a  su se ponovo okupile da probaju da se kvalifikuju na Mejdžor u Katovicama. Tim pod nazivom Old Guys Club predstavljaju legende kao što su Šon ”Seangares” Gares, Džordan ”n0thing” Gilbert, Majk ”shroud” Gžešiek, Tajler ”skadoodle” Latam i jedini član koji nikada nije predstavljao Cloud 9 Samuel ”Silent” Portiljo.

Oni su uz ekipu Test Takers poslednje 2 ekipe koje su se plasirale na zatvorene kvalifikacije za Majnor turnir. Da bi stigli do ovde OGC je ubedljivo slavio protiv Hysterie, da bi u odlučujućem meču razbili kanadsku ekipu Livid.

Iako ovi momci ne igraju aktivno CS:GO kao ranije, možemo videti da nisu zaboravili da igraju ovu igru. Od 12-14. decembra imaće priliku da se bore za mesto na severnoameričkom Majnoru, a ukoliko pogledamo protiv kojih ekipa se sastaju, to čak nije nemoguć zadatak. Bolje pitanje bi bilo, koliko će oni ozbiljno prihvatiti ovaj zadatak, pošto kada bi se vratili profesionalnom CS:GO-u, bez sumnje bi bili favoriti među tom grupom igrača. Sada nam preostaje da navijamo, pa možda opet budemo imali priliku da gledamo stari Cloud 9, kako se takmiči na nekom većem turniru.

Related Articles