Popularni strimeri nisu uspeli da se kvalifikuju na zimski Fortnite turnir

Popularni strimeri nisu uspeli da se kvalifikuju na zimski Fortnite turnir

Tokom vikenda smo imali prilike da uživamo u kvalitetnom nadmetanju u zimskom izdanju Fortnite: Battle Royale turnira, ali  smo bili svedoci i nekoliko preokreta, pa tako neki dosta popularni strimeri, koji su bili neizostavni deo svakog prethodnog turnira, nisu uspeli da se kvalifikuju.

Kvalifikacije su funkcionisale tako što su svi igrači morali da odigraju šest Winter Royale partija od kojih se računala samo ona u kojoj su imali najbolji rezultat, a poeni su se delili na osnovu plasmana igrača u meču, kao i broja eliminacija.

Na papiru prosto, ali u praski i ne toliko jer je ipak mnogo stvari bilo u opticaju pa su tako ispali igrači kao što su Tfue, Daequan Loco, SpherPK, DrLupo, a među strimerima koji su uspeli da obezbede takmičenje za nagradu od milion dolara se našao i Ninja, i to čak na 150. mestu(od ukupno 200).

Da li strimere, koji su u letnjim i jesenjim turnirima osvajali velike nagrade, sada prati loša sreća ili je došlo do “smene generacija”, ostaje da vidimo u daljem toku takmičenja. Šta vi mislite?

Related Articles