EternalEnvy, Skem i Sneyking napuštaju Complexity

EternalEnvy, Skem i Sneyking napuštaju Complexity

Complexity gejming je bio jedan od favorita na DreamLeague Majnoru, ali nakon par loših rezultata i neuspeha, tim će napustiti tri igrača.

Pre neki dan krenule su spekulacije da je Complexity u potrazi za novim oflejnerom i da će SneyKing napustiti organizaciju, ali severnoamrička organizacija je danas na svom tviter nalogu okačila video klip u kojem objašnjavaju da će pored SneyKinga i EternalEnvy napustiti ekipu i da će Skemberlu biti prebačen na klupu. Iako su se svi oni pridružili ekipi nakon TI8, ekipa se vraća na staro, pa će Zfreek i Limmp ponovo morati da pronađu nove saigrače.

Dok su EE i Sneyking zahtevali da budu pušteni iz kluba, Skemberlu je iz tima izbačen zbog rasističkih izjava tokom majnora, ali to nije jedini razlog. Problemi sa vizom su pravili veliki probleme i za njega i za tim kada su trebali da putuju, pa će on morati da traži novi tim.

Sa obzirom da Complexity ponovo ima samo 2 člana, pitanje je da li će zadržati svoje mesto u zatvorenim kvalifikacijama za Mejdžor u Kini.

EE i Sneyking su navodno već osnovali novu ekipu, tačno pred početak kvalifikacija za naredni Mejdžor. Zovu se Doggies, a ovoj dvojici će se pridružiti legenda Evil Geniusesa, Fear, Jeyo i monkeys.

 

Related Articles