Astralis dobio nagradu za najbolji esports tim godine

Astralis dobio nagradu za najbolji esports tim godine

Sinoć je bila dodela Esport nagrada za 2018. godinu, pa iako se ne slažemo sa mnogim dobitnicima ovogodišnjih nagrada, moramo se složiti da je Astralis definitvno najbolji esport tim ove godine.

Danska ekipa ovu godinu nije najsjajnije započela, a odlazak Kjaerbyea je bio veliki udarac za tadašnju petorku Astralisa. Ipak, samo par dana kasnije ovoj ekipi se pridružuju Magisk, momak koji je pre toga nastupao za North i Optic Gaming. Tog dana kreće i dominacija danske ekipe, koja i dalje traje. Oni su pre neki dan slavili na IEM-u u Čikagu, što je za njih 7 titula ove godine. Sa tom titulom u Čikagu oni su prešli i crtu od osvojenih 2 miliona dolara samo od nagradnih fondova sa turnira.

Svi fanovi CS:GO-a će ovu godiniu zapamtiti kao jednu eru Astralisa, ali ako pogledamo njihovu formu, ne vidimo da i jedna ekipa može bilo kako da ih ugorzi u skorije vreme. Mi mislimo da ne bi bilo čudno ako naredne godine nadmaše uspehe koje su ostvarili ove godine, a da li i vi mislite da je tako nešto moguće?

Related Articles