IeSF 2018 Tekken 7: Vlada Stanković je završio učešće u osmini finala

IeSF 2018 Tekken 7: Vlada Stanković je završio učešće u osmini finala

IeSF nam je drugog dana doneo više Tekkena nego juče i danas su završeni i preostali mečevi grupne faze, uključujući i grupu H gde se našao naš predstavnik Vlada “Coldheart” Stanković. Naš najbolji Tekken igrač je najpre igrao sa predstavnikom Gruzije u iznenađujuće neizvesnom meču. Vlada je bio pod vidnom tremom s obzirom da je ciljao na prvo mesto u grupi kako bi izbegao glavnog favorita turnira iz Koreje, Chanela. Vlada je na kraju pobedio rezultatom 2-1 i u sledećem kolu ga je čekao glavni konkurent u borbi za prvo mesto, predstavnik Australije.

Susret je počeo loše po Vladu koji je još uvek nastojao da se uigra i australijanac je brzo poveo u setu. Međutim, tu je Vlada ubacio u drugu brzinu i u neizvesnom partiji izjednačio rezultat na 1-1. Vlada je sjajno započeo i treću partiju i bio je na rundu od konačne pobede, ali je tada do izražaja došlo iskustvo protivnika na većim takmičenjima i u poslednoj rundi je obezbedio pobedu i prvo mesto u grupi, dok je Vlada nakon pobede nad Šri Lankom van kamera morao da se zadovolji drugim mestom.

Nažalost, Chanel je u meču osmine finale pokazao zašto je glavni favorit za šampionski trofej u takmičenju i rutinski je savladao Vladu, koji je, mora se priznati, pružio dosta bolju igru nego u prethodnim mečevima.

Bilo kako bilo, mi bismo čestitali Vladi ovom prilikom na postignutom uspehu i da mu se zahvalimo što je našu Zemlju predstavio na najbolji mogući način. Mi se nadamo da će Vlada nastaviti da nas usrećuje sa svojim mečevima još veoma dugo.

Related Articles