Bondik slobodan igrač; Hobbit novi igrač Hellraisersa?

Bondik slobodan igrač; Hobbit novi igrač Hellraisersa?

Iako organizacija još uvek nije objavila zvaničnu vest, Vladislav “bondik” Nechiporčuk je na svom tivter nalogu napisao da su vesti sa HLTV-a netačne i da je od sinoć slobodan igrač.

Bondik je sa Hellraisersima potpisao ugovor još u aprilu 2016. godine, a za to vreme je u 2 navrata bio i van ekipe. U septembru prošle godine nastupao je kao pozajmljen igrač u kineskoj ekipi Tyloo, a 18. januara se vratio u prvi tim, za koji je nastupao do sinoć. Iako su imali solidan nastup na Mejdžoru u Londonu, na kojem su završili učešće u četvrtfinalu, od tada nisu uspeli da povrate tu formu. Par loših rezultata navelo je organizaciju da promeni igrača, pa će Ukrajinac posle 2 godine ponovo biti slobodan igrač.

Iako su sinoć svuda pojavile vesti da će bivši član Gambita, Abaj “Hobbit” Kasenov postati novi igrač crveno-crnih, danas se na redditu pojavio komentar u kojem je vlasnik Hellraisersa napisao da vest ipak nije tačna. Pored toga, ipak ovaj transfer ne smemo da zanemarimo, s obzirom da bi ovaj potez bio dobar za obe strane. Hobbit bi doneo firepower u Hellraiserse, koji iako im nije preko potreban sa Issom i w0xicom, definitvno bi pomogao ekipi da napravi korak više.

Da li će se ovaj transfer ostvariti, moraćemo da sačekamo još para dana, ali ukoliko pogledamo slobodne igrače, Hobbit bi definitvno bio najbolja opcija.

Related Articles